Igår blev jag ett år yngre :)

Jag är fortfarande så ung att jag tycker det är lite roligt att fylla år. Och igår var det ännu roligare, för några timmar in på födelsedagen slog det mig att jag fyllde 47 år! Inte 48 som jag hade tänkt tidigare på morgonen. Härligt! Det blev liksom ännu lite trevligare då när mina fina kollegor stämde upp i skön sång för att önska mig lyckliga år 😊

En fin present jag fick var en vacker och trevlig kväll redan dagen innan tillsammans med kära väninnan Agneta. En långpromenad på Kungsholmen med mycket prat. Och fortsatt prat till en varsin Ceasarsallad och ett glas vin på restaurang Rött. (För övrigt en mycket trevlig restaurang på Rörstrandsgatan med alldeles fantastisk service och god mat). Att vakna ensam på ett hotellrum på födelsedagen hör inte till vanligheten för mig. Men det var det värt då kära syster Sara sedan kom för att göra mig sällskap till hotellfrukosten på restaurang La Gare.  Pittoresk miljö, fin musik och allt man kan önska sig av en frukost. Inklusive grekisk yoghurt med valnötter och honung!


Dagen förlöpte med kontorsledningsmöte i Solna. Inspirerande och trevligt som alltid tillsammans med härliga kollegor! I pauser tog jag emot gratulationer från släkt och vänner på telefon och sms. Och så en god lunch. Eftersom jag den här mötesdagen inte hade gått upp kl 5 för att åka tidiga tåget så var jag märkbart pigg och energisk, till och med efter lunch 👍 På tåget hem dock slumrade jag en stund, med Ludovico Enaudis vackra pianomusik i öronen. Väl hemma var det snart sängdags för liten Adam som tog emot mig som om jag varit borta i över en vecka. Det är en del av allt det charmiga med Adam – han är alltid så glad, överlycklig, att se mig oavsett det gått en halv dag eller en vecka 💕 . Fika och paket från Johan – en mjölkskummare som jag önskat mig 😀 Äntligen kan han få göra mig en riktigt stor latte på morgnarna!

Ikväll, så här ännu en dag närmare att jag ska fylla 48 år 😉, så har jag suttit länge och läst och skrivit tack till alla gratulationer på Facebook. Jag må säga vad jag vill om fb vissa dagar, men visst sjutton är det trevligt att få så många gratulationer! 🎈Tack alla som tagit sig tiden att skriva någon rad till mig, det värmer, och jag läser med förtjusning!


Nu är det onsdagkväll. Tyst i huset. Ensam hemma. Och jag njuter med vin och ost! ”Bara” 47 år gammal. Ett helt år tillgodo som jag ska göra det allra bästa av!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s