Jag kommer i morgon!

Två pigga ögon. Lena kinder. Tjockt hår. Glasögon av märket Converse som får honom att likna Kevin Costner i JFK. En späd kropp. Och stark. Lite som simhud mellan några av fingrarna, jag håller inte reda på vilka, men jag vet hur det känns när fingrarna så härligt  flätas mellan mina. Ett stort födelsemärke på vänster arm. Smala ben, lite sneda knän. Fötter som ser vingliga ut men som snabbt tar honom dit han vill. En bröstkorg som pryds av ett stort ärr. En mage med mjuk och skön hud, och som oxå den pryds av ett ärr. En rygg som tycker om att bli struken. En nacke och hals som lärt sig acceptera mjuka händers massage. En mun som ler. Läppar med tydliga konturer.

Han säger mitt namn med största ömhet. Flera gånger om dagen får han en impuls att visa mig sin starka, varma, djupa kärlek. Då håller han mig tätt intill, kramar mig hårt, vill inte släppa taget. Jag får pussar som på film. Tydliga. Sådana som det smackar om.

I morgon kommer han att titta på mig och le. Sådär alldeles oändligt lyckligt och kärleksfullt. Jag kommer att vara den mest älskade människan på jorden! Och orden som han inte kan tala högt kommer han att visa i handling. Jag kommer att känna kärleken och lyckan svämma över. Alldeles totalt. Alldeles ofattbart!

I snart tio dagar har själen samlat energi. Livet lite som på sparlåga. Lugnare. Tid att andas. Att slappna av, släppa lite på rutiner och kontrollen. Kanske lite som att vara ”normal”. Medan jag längtat efter att vara som jag är, lite onormal.  Och hjärtat har längtat.  Oj vad det har längtat! I morgon Adam, då kommer jag och hämtar dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s